СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ ОРДИНАЦИИ ПО ИНТЕРНА МЕДИЦИНА

Работно време прва смена од 07-15 часот

втора смена од 13-20 часот

Секоја сабота од 07-15 часот

 

Во Интерна медицина се врши дијагностика и лекување на широк спектар на заболувања на внатрешните органи, опремена со ЕХО-Колор доплер,ЕХО апарат за преглед на абдомен, Холтер апарати за дијагностика на пореметување на крвниот притисок и на ритамот на срцето, спирометар, дефибрилатор, ЕКГ апарат, инхалатори, апарати за мерење на шеќер во крвта и т.н.

 

СПЕЦИЈАЛИСТИ ПО ИНТЕРНА МЕДИЦНА

 

  • Д-р Заљо Ахмети
  • Д-р Кицо Нонкуловски

 

МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ

 

  • Васе Бојковскa
  • Ленче Илиевска
HPIM1606 HPIM1607-2 HPIM1608