СПЕЦИЈАЛИСТИЧКА ОРДИНАЦИЈА ПО ОРТОПЕДИЈА

Работно време од 07-14 часот

 

Во одделот за Ортопедија се дејагностицираат и лекуваат заболувањата и повредите на мускуло-скелетните заболувања,опремена со комплетен инструментариум за мала хирургија (во локална анестезија), гипс сала како и на ултразвучен апарат за дијагностика на остеопороза.

  • Д-р Трајче Ничевски – специјалист по ортопедија

 

МЕДИЦНСКА СЕСТРА

 

  • Аница Веловска

 

 

HPIM1592 HPIM1593 HPIM1594