Normal 0 false false false MK X-NONE X-NONE

СПЕЦИЈАЛИСТИЧКА ОРДИНАЦИЈА ПО ОРЛ

Работно време од 07-15 часот

 

Во специјалистичката ординација по ОРЛ се лекуваат зболувања на увото, носот и грлото, опремен со аудиолошки кабинет, најсовремен ларингоскоп, инхалатор и т.н

 

  • Д-р Вера Тасевска – специјалист по ОРЛ

 

МЕДИЦИНСКА СЕСТРА

 

  • 1.Гордана Поповска

 

 

HPIM1611 HPIM1612 HPIM1613