СПЕЦИЈЛИСТИЧКА ОРДИНАЦИЈА ПО НЕВРОПСИХИЈАТРИЈА

Работно време од 07-14 часот

Во одделот за невропсихијатрија се лекуваат пациентите со соодветна патологија опремена со ЕЕГ-кабинет.

 

  • Д-р Ромео Икономовски – специјалист по невропсихијатрија

 

МЕДИЦИНСКА СЕСТРА

 

  • Елида Цветковска

 

HPIM1627 HPIM1628